SEMIFINALISTES HOSPISONA 2022

22 novembre XARXASALA SALAMANDRAL'HOSPITALET

Coneix els nou semifinalistes d'Hospisona

Després d'aconseguir una xifra rècord en la història del concurs, amb un total de 105 formacions musicals inscrites, Hospisona presenta els nou semifinalistes.

Els dies 13, 14 i 15 de desembre se celebrarà la semifinal a la Sala Salamandra i es podran veure en directe dalt de l'escenari. Un cop acabat cada concert s’obrirà durant 15 minuts el període de votació per triar la banda finalista escollida pel públic. El grup que reuneixi més nombre de votacions de la fase preliminar, passarà a la fase final.
Dels 9 concerts preliminars, el jurat escollirà 3 artistes i el públic 1, que seran els 4 finalistes d' HOSPISONA 2022.




JOA LWEST

Projecte musical de pop d’autor format per Marc Esteve(guitarra i veu) i Ferran Cortés(ritmes, sintetitzador i samplers).La seva música neix de textos i poemes escrits a quatre mans. Són relats propers i íntims que tenen un rerefons oníric molt personal. Un cop madurs, els escrits prenen forma a través de melodies i guitarres lluminoses sota un ideari pop.


ALBA MORENA

La cantant, compositora i productora inclou gèneres mediterranis i aflamencats que fusiona amb un estil de producció propi. Parteix d’un so urbà alternatiu i hi incorpora tocs de música clàssica.


LAS OPINÓLOGAS

Quatre dones mil•lènials influenciades per la cultura flamenca i urbana plantegen temàtiques quotidianes de la seva vida mentre interpreten un repertori original que beu no només del flamenc i la copla sinó també del Jazz i el Hip Hop.


SECUNDARIA

Música alegre i lletres tristes, desamor i dolor, tot pintat des d’un prisma “gen z” i un embolcall pop-rock, són la definició perfecta per Secundaria. El formen la cantant Lidia Mingorance el baixista Jordi Rissech, el guitarrista Arnau López i el bateria Quim Rifà.


PHOAC

PHOAC el conforma Pau de 23 anys, qui porta el projecte musical en solitari i de manera independent. Inspirat en King Krule, l'electrònica de James Blake i les guitarres de blink 182, fa música de manera terapèutica des dels seus anys d'institut per convertir tot allò que sent en alguna cosa tangible.



SEB HEART

Seb és un jove cantautor que als seus 23 anys ha portat la seva música a França, Anglaterra, Dubai, Austràlia, Espanya, Holanda i Hawaii. La seva música es pot definir com a “surf-pop de cantautor”, amb fortes influències de Jack Jhonson, Ben Harper, Bob Marley i Jorge Drexler.


BOFIRAX

Bofirax ens proposa una electrònica líquida, meticulosa i plena de detalls que ens submergeix a través de loops de guitarra, sintetitzadors i veu. Ha actuat en festivals com el BAM, el Primavera als Barris, Manrusionica o l’ARTeNOU.



LA FERA

Neix amb l’objectiu de saltar als escenaris per difondre la seva música reivindicativa. Entén la música com un altaveu compromès i una eina de transformació social. Música festiva i combativa, amb un so de mestissatge que fusiona estils com el reggae, el rock i l’ska, oferint un directe enèrgic.



FOTOS DE LA NOVIA

El grup està format per Max Feriche Pomés,Guillermo Lucena,Dani Ruiz i David Corral, i venen amb mites, desamors i vaticinis de city-pop, teclats, caixes de ritmes i autotune. Reminiscències dels 80's espanyols però també aquí i ara.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat