MICROHOMES, GUANYADORS DEL PREMI-JOVENTUT CASES DE LA MÚSICA

23 novembre XARXASONA9HOSPITALETSALA SALAMANDRA

Microhomes guanyen el Premi Joventut-Cases de la Música



El Premi-Joventut Cases de la Música, al grup amb més projecció de futur se'l va emportar el trio barceloní Microhomes. El guardó consisteix en l'oportunitat d'enregistrar un senzill amb dues canços en edició digital a Bucbonera Studios, la gravació d’un videoclip, i una minigira en diferents festivals i mostres musicals catalanes. A més, aquest any també s'ha inclós l’accés directe al programa Incubadora Musical, gestionat per Cases de la Música amb una beca d’ajuda a la producció, gravació, gestió, assessorament i suport a la creació.

La final de la 21a edició del Sona9 celebrada a la Sala Salamandra va acollir els tres finalistes Dan Peralbo,Cris Bru i Microhomes. Dan Peralbo després de proclamar-se guanyadors del concurs,es van endur el Premi Sona9.
El quartet de Torelló, podrà gaudir de l'enregistrament d'un EP i un videoclip, alhora que també d'una gira en alguns dels festivals musicals més rellevants de Catalunya com ara l’Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic,La Mercè i les Festes de Santa Tecla.

El pop d'autor amb influències del funk i del rythm'n'blues de Cris Bru va emportar-se el Premi Èxit, que s'atorga al tercer classificat. Aquest, compta amb un pressupost de 1.500€ de material musical juntament amb una minigira en diferents festivals i mostres musicals de Catalunya.

La Fera va aconseguir el Premi per Votació Popular Verkami, el qual consta de 1.000€ en material musical, gràcies a ser el grup amb més vots del públic durant la fase preliminar del Sona9.

QUÈ ÉS LA INCUBADORA MUSICAL?

Seguint l'exemple de les startups es va posar en funcionament la Incubadora Musical de Cases de la Música. En el món empresarial les incubadores impulsen els projectes emprenedors oferint un ventall de recursos i serveis empresarials. En aquests s'inclou la utilització d’espais físics, coaching, networking (és a dir accés a una xarxa de contactes) i altres serveis bàsics com telecomunicacions, etc.

Partint d’aquest concepte s'ha pretès dur-lo a la pràctica en el sector musical. Així doncs, amb els artistes i grups musicals s'utilitza el mateix procés d’acceleració, de creixement i recerca de sortides professionals per tal d’asollir la seva introducció a la indústria.

De les bandes de la INCUBADORA MUSICAL de les diverses seus, se’n destaca una cada any com a GRUP CASES DE LA MÚSICA, que és la que rep un impuls a l'àmbit nacional i és a la qual es dedica una sèrie de recursos tècnics, humans i econòmics per tal que pugui aconseguir noves fites que li siguin d’utilitat com ara:

- Recerca de management / booking
- Recerca d’una discogràfica i edició de treball discogràfic
- Producció de disc i producció de directe.
- Planificació de gira, amb presència a festivals de referència.
- Recursos que puguin ser d’utilitat de la banda segons les seves necessitats


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat