La Fira Mediterrània de Manresa obre la seva convocatòria artística fins el proper 20 de gener

18 de novembre de 2021 XARXA

Si vols formar part de la 25a edició del mercat multidisciplinari per excel·lència, presenta ja el teu projecte musical

Per més informació, consulta la pàgina web de la Fira Mediterrània de Manresa

La Fira Mediterrània de Manresa prepara la seva 25a edició i obre convocatòria artística, dirigida a tot tipus de propostes de música, d’arts escèniques o de carrer, de cultura popular i associacionisme que parteixin de l'arrel tradicional com a motor creatiu i que ens parlin en present. Així que si ets artista i vols participar, tens fins el proper 20 de gener per presentar el teu projecte, consultant tota la informació i bases en la pàgina web del mercat multidisciplinari.

Què és la Fira Mediterrània?

La Fira Mediterrània de Manresa és el mercat estratègic de les propostes artístiques que utilitzen l'arrel, la tradició i la cultura popular com a motor creatiu. Una Fira multidisciplinària que planteja tres grans itineraris:

Música: amb l'escena mediterrània de músiques del món i música folk prioritzant les novetats de l'escena catalana d'arrel.

Arts escèniques: amb la dansa, el teatre, el circ, les arts de carrer i les propostes de públic familiar creades a partir de patrimoni immaterial i de la cultura popular i tradicional.

Cultura popular i associacionisme: posant èmfasi en el seu maridatge amb el sector professional de les arts i també mirant cap al patrimoni immaterial de la Mediterrània.

Criteris de selecció

D’entre totes les inscripcions rebudes fins el 20 de gener, l’organització de la Fira Mediterrània escollirà entre les propostes que compleixen aquests criteris:

- Qualitat i interès artístic.

- Encaix amb els eixos programàtics de la Fira.

- Caràcter d’estrena: absoluta, a Catalunya o a l’Estat espanyol.

- Recorregut potencial de la proposta.

- Interès mostrat cap a la Fira com a espai de trobada, de diàleg i d’intercanvi.

- Possibilitat de fer més d’una actuació per facilitar el visionat per part dels professionals acreditats.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat