FINAL #21SONA9 A LA SALA SALAMANDRA

17 novembre XARXASALA SALAMANDRA

La Sala Salamandra acollirà la final del Sona9 el dimecres 17 de novembre

El proper dimecres 17 de novembre a les 20.00h la cantautora barcelonina CrisBru, el quartet de Torelló Dan Peralbo i el grup barceloní Microhomes actuaran a la final de la 21a edició del Sona9 celebrada a la Sala Salamandra.

Els cinc finalistes (Crisbru, Dan Peralbo, La Fera, Lal’Ba i Microhomes) després de passar els preliminars celebrats a Barcelona, Palma i València, van haver de realitzar un stage de producció de directe a L'Hospitalet de Llobregat. Així doncs, durant mesos van comptar amb l’assessorament d’Abel Coll, director d’escena i Edu Bacardí, coordinador del Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música, alhora que també van poder enregistrar una cançó original produïda per la cantautora Joana Serrat i l'enginyer de so Tomàs Robisco.

Després d’aquest període, el jurat del certamen, organitzat per Enderrock, Catalunya Ràdio i Tv3 van decidir descartar a La Fera, grup de reggae-ska de l’Hospitalet de Llobregat i Lal’Ba, grup de música urbana d’Olesa de Montserrat, per la final del concurs.

La gala serà retransmesa en directe per iCat des de les 21 fins les 23 hores i Franc Lluís, músic i locutor d’iCat, serà l’encarregat de presentar-la a la Sala Salamandra. Com a fi de festa es comptarà amb l’actuació de Les Buch, el grup de punk-rock de Terrassa guanyador del Premi Joventut de l’última edició.

Tot seguit, s’atorgaran els tres principals premis: Premi Sona9, Premi Joventut - Cases de la Música,el Premi Èxit i La Fera obtindrà el Premi Verkami que van aconseguir per votació popular.

En aquesta nova edició s’han rebut 146 propostes musicals, una xifra rècord en la història del concurs. Aquest fet ha estat possible gràcies a l’organització d’Enderrock, Catalunya Ràdio – iCat, TV3 i la Generalitat de Catalunya i el suport de la Fundació SGAE, Cases de la Música, el Govern de les Illes Balears, Ajuntament de Palma i la Generalitat Valenciana.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat