Pol Bordas ens presenta el seu EP debut, ‘El dia més curt de la setmana’

12 de novembre de 2021 XARXA

Després d’haver col·laborat amb nombrosos artistes emergents com Yung Rovelló, Enzzo, Le Terrier o Malson Atmosfèric, entre altres, el raper sorprèn amb l’arribada del seu primer treball discogràfic

Un debut molt anhelat que veu la llum de la mà del segell de Cases de la Música, i tot just després d’alçar-se amb el Premi Cases de la Música del concurs Sona9

Portem mesos seguint-lo molt de prop, especialment des de que es proclamés guanyador del Premi Cases de la Música del Sona9. Però és que ara, per fi, Pol Bordas ha donat el seu pas més important. I és que, des d’aquest divendres 12 de novembre, ‘El dia més curt de la setmana’, és nostre. Un EP debut que ha vist la llum després d’un llarg i intens període de treball. Treball de perfilar, polir i donar forma. De crear un estil propi i únic. D’obrir-se pas entre la multitud, reafirmant-se i portant per davant sempre la pròpia personalitat de l’artista. Però sí, ja podem dir ben fort i amb coneixement de causa que absolutament tot ha merescut la pena.

Ja va començar a apuntar maneres amb totes i cadascuna de les cançons que ens ha regalant durant aquest 2021. Des de “quèquicom” amb Xertis fins la darrera “Mermelada” en col·laboració amb Spxxn P i Scotty DK, passant per “tercera vegada”, "Fa fret” i “mitjanit”. Així i tot, Pol Bordas ha donat ara una volta de rosca en ‘El dia més curt de la setmana’, conformat per cinc cançons especials i completament inèdites.

Qui és Pol Bordas?

Artista, raper i compositor gironí, Pol Bordas debuta a l’any 2020 amb el seu projecte musical autogestionat. Curta trajectòria però plena de col·laboracions i feina intensa, que ara comença a prendre forma en el seu EP debut (‘El dia més curt de la setmana’). Un primer treball discogràfic que arriba aquest divendres 12 de novembre, molts pocs mesos després de que s'alcés com guanyador del Premi Cases de la Música del cicle Sona9. Una fita que ha provocat que el jove donés un gran pas qualitatiu a la seva carrera professional.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat