Falcon & Firkin avança el seu segon i darrer single "Sitges”, abans de l’arribada del seu novè àlbum

9 de novembre de 2021 XARXA

La banda bagenca sorprèn amb aquest nou tema després de que el darrer 5 d’octubre presentaren el primer avançament “Tot anirà bé”, junt a Natxo Tarrés de Gossos

Falcon & Firkin torna a confiar en Casa de la Música Records per editar “Sitges”

Una oda a Sitges, un viatge per tots els llocs màgics que envolten a aquesta ciutat, la cançó perfecta per a endinsar-se en tots els racons especials que han evocat a Falcon & Firkin i que els han portat a aquest precís moment, a aquesta precisa (i preciosa) composició. “Sitges” ja hi és aquí per permetre’ns acompanyar a la banda per tots aquests moments i per totes aquestes sensacions. I ho ha fet en gran, perquè s'han sumat a ells Pep Sala i Albert Palomar.

“Sitges” s’alça com a segon avançament d’un novè disc que està de camí, sumant-se així al primer “Tot anirà bé”, que va veure la llum el passat 5 d’octubre en col·laboració amb Natxo Tarrés de Gossos. Dues perles que, a més, han sortit gràcies a Casa de la Música Records. Igual que ho farà l’àlbum, que serà nostre al mes de desembre i que ha estat enregistrat a SIA STUDIO del Pont de Vilomara, sota la producció artística de Jordi Armengol. Un disc amb el qual Falcon & Firkin pretenen acariciar els aires més mediterranis, dotant a les cançons d’un so fresc amb la presència d’instruments acústics, que predominen per sobre de les guitarres distorsionades de treballs anteriors. Un disc molt anhelat, que està plegat de col·laboracions i sorpreses.

Qui son Falcon & Firkin?

Aquest grup d’indie rock manresà va començar la seva marxa a 2007. Precisament, des dels seus inicis van destacar pel seu estil tan personal i únic, que barreja les millors influències britàniques i americanes. Estil que traslladen a les seves pròpies lletres, que s’endinsen en els relats més quotidians, tan dels propis membres del grup, com de la gent que els envolta.

Amb cançons com “27 d’Abril de 2012 (Tribut a Pep Guardiola)”, nascuda arran l'adeu de Pep Guardiola com a entrenador del primer equip del Futbol Club Barcelona; i “Cridem la llibertat”, tema que va formar part de la banda sonora de la pel·lícula “Pàtria, la llegenda d’Otger Cataló i els 9 barons de la fama”, el grup va començar a créixer. Va començar a fer-se nom dintre del panorama musical del país.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat