Arriba una nova edició del CREA 2021

del 26 d'octubre al 29 d'octubre 2021 CREA Trobada professional del Districte Cultural L’Hospitalet

La trobada professional del Districte Cultural de L’Hospitalet se celebra del 26 al 29 d’octubre.


▪ Enguany repeteix el format digital i ofereix un programa de TV amb entrevistes i actuacions musicals.
▪ La cita, organitzada per l’Ajuntament de L’Hospitalet, arrenca demà amb una taula rodona conduïda pel periodista José María Carrasco amb responsables de diferents festivals que se celebren a la ciutat, per tractar la realitat d’aquests esdeveniments en època de pandèmia i de com esdevindrà el futur del sector.


Del 26 al 29 d’octubre arriba una nova edició del CREA, el punt de trobada per a tots els que conviuen i treballen en el Districte Cultural, que organitza anualment l’Ajuntament de L’Hospitalet.
Per segon any consecutiu, a causa de la pandèmia, el CREA celebrarà una edició especial amb una programació digital enfocada a professionals, artistes, creatius, programadors, curadors i gestors del sector cultural i d’àmbits relacionats.
Enguany, més que mai, l’objectiu de la trobada és donar suport als professionals que habiten el Districte i, per aconseguir-ho, s’ha ideat una programació pensada per conèixer-nos i donar-nos a conèixer.

Durant quatre dies es podrà gaudir d’una taula rodona amb responsables de diferents festivals que se celebren a la ciutat, tractar la realitat d’aquests esdeveniments en època de pandèmia i de com esdevindrà el futur del sector. També es farà una sessió de networking personalitzada i, per primera vegada, es traslladarà el CREA a la televisió en un innovador programa especial que comptarà amb presentacions de nous projectes i actuacions musicals.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat