MONTFLORIT EDITA EL SEU PRIMER EP HOMÒNIM

8 d'octubre de 2021 XARXA

MONTFLORIT EDITA EL SEU PRIMER EP HOMÒNIM

La formació de Cerdanyola debuta amb el segell Cases de la Música

La banda del Vallès es va formar en ple confinament, quan el duo Kokovoko, format per l’Ignasi i el Marc, decideixen experimentar amb noves sonoritats i començar un nou camí cap a l’indie en català.

Tot i les dificultats plantejades per la Covid-19, en un any han aconseguit composar i gravar els seus primers temes a La Fundición Sonora, a Cerdanyola del Vallès, donant forma a aquest primer treball que comença amb progressions de jazz, passa per l’indie rock, fa una aturada a la psicodèlia i acaba amb tocs de dream-pop. Tot coronat amb lletres personals, bases amb alegria rítmica i en llengua catalana. Amb només 2 singles publicats, ja han aparegut a llistes editorials d’Spotify i a les novetats de MondoSonoro. A més, el proper 16 d’octubre formaran part del Desconnecta 2021, organitzat entre d’altres per The Indian Runners, que es celebrarà als Lluïsos de Gràcia.
El treball s’edita sota el Segell Casa de la Música Records, el segell discogràfic de Cases de la Música orientat a les formacions musicals que necessiten un petit trampolí, un primer recolzament per accedir al mercat discogràfic, i on artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs d'estudi i a, més a més, poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment. .

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat