Falcon & Firkin presenta el seu nou single “Tot anirà bé”, sota el segell de Cases de la Música

5 d'octubre de 2021 XARXA

Aquesta nova cançó, que compta amb la col·laboració de Natxo Tarrés (Gossos), estarà inclòs en el proper àlbum de la banda manresana

La banda manresana Falcon & Firkin presenta “Tot anirà bé”, el primer avançament del que serà el seu novè disc, i que a més compta amb la col·laboració de Natxo Tarrés, líder de Gossos. Un primer tema que explora el folk al més pur estil irlandès, sense oblidar els orígens mediterranis que tant caracteritzen a la formació i que tan presents estaran al nou àlbum.

A més a més, segons el propi grup, “parla de la crisi del coronavirus i el confinament, és un cant de desig de tornar a sortir al carrer i sentir-se lliure de nou, gaudint dels millors dies, de vèncer les pors d’aquesta època que ens ha tocat viure i de tota la situació provocada per la Covid-19". Un himne positiu malgrat tota la situació que ens ha sacsejat durant 2020 i gran part de 2021.

Així és com els manresans donen la primera passa cap a un nou treball que veurà la llum a principis de 2022. Un disc amb el qual Falcon & Firkin pretenen acariciar els aires més mediterranis, dotant a les cançons d’un so fresc amb la presència d’instruments acústics, que predominen per sobre de les guitarres distorsionades de treballs anteriors. Un disc molt anhelat, que està plegat de col·laboracions de col·laboracions i sorpreses.

Qui son Falcon & Firkin?

Aquest grup d’indie rock manresà va començar la seva marxa a 2007. Precisament, des dels seus inicis van destacar pel seu estil tan personal i únic, que barreja les millors influències britàniques i americanes. Estil que traslladen a les seves pròpies lletres, que s’endinsen en els relats més quotidians, tan dels propis membres del grup, com de la gent que els envolta.

Amb cançons com “27 d’Abril de 2012 (Tribut a Pep Guardiola)”, nascuda arran l'adeu de Pep Guardiola com a entrenador del primer equip del Futbol Club Barcelona; i “Cridem la llibertat”, tema que va formar part de la banda sonora de la pel·lícula “Pàtria, la llegenda d’Otger Cataló i els 9 barons de la fama”, el grup va començar a créixer. Va començar a fer-se nom dintre del panorama musical del país.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat