CONCURS DE BANDES HOSPISONA - EDICIÓ 2022

30 de setembre de 2021 XARXA

EL CONCURS MUSICAL OBRE LES INSCRIPCIONS. Hospisona busca la banda revelació 2022. La Casa de la Música de L’Hospitalet organitza, un any més, el concurs de bandes que pretén trobar i recolzar el talent musical de joves emergents. Un espai perfecte perquè les bandes mostrin el seu projecte i que poden oferir damunt un escenari.

La banda elegida rebrà un premi substanciós, una Beca d’Acompanyament de les Cases de la Música que inclou: 3.500€ en efectiu per invertir en el desenvolupament del projecte musical. Aquest import s’abonarà a la banda a través d’un caixet que es pagarà a la banda un cop realitzi una actuació en directe. El concert pactat s’intentarà realitzar durant els tres primers mesos després de l’elecció de la banda guanyadora en la mesura de les possibilitats, si no es possible en aquest interval de temps, el més aviat possible.

La recepció d’inscripcions serà del 30 de setembre al 14 de novembre. De totes les bandes inscrites el jurat escollirà 9 que faran concerts en directe els dies 13, 14 i 16 de desembre. Els concerts s’emetran via streaming des de la web: www.hospisona.cat. D’aquests 9 grups quatre arribaran a la final. 1 escollit pel públic i 3 pel jurat. La final serà, via streaming, el dia 13 de gener a la Salamandra. La tria del guanyador serà mitjançant votació del jurat. El jurat està format per productors musicals de la Casa de la Música de L’Hospitalet i per professionals del sector musical local.

Inscripcions obertes!

El període d’inscripció està obert del 30 de setembre al 14 de Novembre. Informa’t de les bases i premis del concurs i omple el formulari d’inscripció.

No perdis l’oportunitat de ser l’artista revelació de 2022 !

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat