CROMLEC torna "Trenta Anys Després"

1 d'octubre de 2021 XARXA

CROMLEC TORNA "30 ANYS DESPRÉS"

El grup terrassenc estrena EP de la mà de la Casa de la Música Records, un treball més adult però alhora també més personal

"Trenta anys després" és el treball d'estudi més recent del grup de Terrassa, Cromlec, que veurà la llum aquest divendres 1 d'octubre. Aquest duet de veus i guitarres va inciar-se al món de la música fa tres dècades sota el nom de MIRATGE, on composaren una suposada banda sonora del llargmetrartge ‘Senyor dels Anells’. Després de passar pel concurs ÈXIT de TV3 i arribar a les semifinals, varen realitzar diversos concerts i també varen gravar diverses maquetes. Més endavant però, i tal i com ells relaten, "ens férem adults i vam iniciar altres projectes personals" el que va provocar que el grup quedés en parèntesi. A banda d'això, però, els músics sempre conservaren l’amistat i qualsevol excusa era bona per tornar a agafar les guitarres.

És en aquets punt doncs, on va sortir, no només el disc, sinó també el nom, ’30 anys després’, que pretén ser un reflex de que malgrat el pas del temps els dos segueixen essent els mateixos a l’hora de composar i viure la música.És peraquest mateix motiu també que alguns temes del disc o fragments d’algunes cançons són de l'època primerenca, i encara que h hagués un canvi de nom, en el fons no han deixat de fer el mateix tipus de música d’aquella etapa.

A l'EP podrem sentir temes com "Santa Agnès" o "Nosaltres dos", amb melodies inspirades en músiques del món.
Què és Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a les formacions musicals que necessiten un petit trampolí, un primer recolzament per accedir al mercat discogràfic.

Sota aquest segell discogràfic, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat