Habla de mí en Presente, banda guanyadora de L’Hospisona 2021, ha fitxat per Èxits

12 de setembre 2021 Habla de mí en Presente & Éxits Xarxa

i a més, hi serà una de les bandes de l’escenari de Cases de la Música al Mercat de Música Viva de Vic.


Habla de mí en presente és un col·lectiu musical indie per festejar des de la consciència
Influïts per l’escena techno de Berlín, ciutat on el grup va néixer, aquests 6 músics que el conformen van anomenar el seu estil de vida, potser encara més que la seva música, technorumba. Entre la tradició i la modernitat, el techno i la rumba, la seva principal ambició és delectar les ànimes i fer ballar els cossos. L’originalitat de la seva música, la seva presència a l’escenari i la sinceritat de les seves composicions, són el que els ha garantit el seu èxit continuat.

El dijous 16 de setembre a les 20:30h pujaran a l’Escenari Cases de la Música / Goufone al parc Bassa dels Germans Maristes de Vic.

Les entrades són gratuïtes però és obligatòria la reserva d’entrades per temes covid. Recordeu que s’ha de portar mascareta i respectar les mesures de prevenció que el mercat posi als concerts.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat