Oxigen ens porta l’amor d’estiu al single “Una Cançó Per A Tu”, publicat sota el segell de Cases de la Música

16 de juliol de 2021 XARXA

El grup gironí presenta un single molt estiuenc, que comptarà amb un videoclip

Es tracta de la cançó guanyadora del concurs #TalentBucs de Cases de la Música i els Bucs de la Marfà

L’enyorança entre dos adolescents enamorats i les ganes de tornar-se a veure per sentir tot el que l’estiu els va donar. D’aquesta emoció parteix “Una Cançó Per A Tu”, el single que el grup Oxigen presenta aquest divendres sota el segell de Cases de la Música. Una cançó d’amor adolescent molt estiuenca escrita i composta pels 5 joves músics del grup, enregistrada a l’estudi de gravació dels Bucs de la Marfà i sota la producció de Gerard Brugués.

“Una Cançó Per A Tu” ha estat enregistrada gràcies al concurs #TalentBucs, una iniciativa de Cases de la Música i els Bucs de la Marfà que va néixer durant el confinament per tal de descobrir el talent gironí en l’àmbit de la creació. El concurs es va dur a terme al perfil d’Instagram de Casa de la Música de Girona i va premiar les dues formacions que van reunir més vots i suport per part dels usuaris de la xarxa social.

Qui són Oxigen?

Oxigen està format per cinc músics de comarques gironines d’entre 14 i 15 anys: Júlia Ensesa (veu), Mariona Callís (veu i ukelele), Joan Balaguer (baix), Joan Matacàs (bateria i pad) i Pau Garcia (piano i saxo). Van començar a iniciar-se en el món de la música el desembre del 2019 amb el projecte Sound On, una formació que feia versions amb la frescor pròpia dels adolescents, però també amb la maduresa dels que fa anys que toquen un repertori, que va des de temes de Radiohead, The Clash, Dua Lipa o Lady Gaga, reversionats a estils com el jazz, el soul, el funk i el pop.

Més endavant, van decidir crear el grup Oxigen, que els permetia compondre i fer les seves cançons. El primer single, anomenat “Desitjos”, escrit i compost per Miquel Abras, el van gravar i masteritzar als Estudis Japan Records de Xeco Muñoz i el van presentar el novembre del 2020. Els cinc components també formen part de la Black Music Big Band Junior, una banda formativa referent a la província de Girona.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat