Montflorit debuta amb ‘Riuada’ el seu primer single sota el segell Casa de la Música Records

2 de juliol de 2021 XARXA

Montflorit debuta amb ‘Riuada’ el seu primer single sota el segell Casa de la Música Records

El grup vallesà llença el divendres dia 2 'Riuada' un single que formarà part del seu proper EP, 'Montflorit'.

Montflorit debuta estrenant single de la mà de Casa de la Música Records. La banda sorgeix quan el duo Kokovoko, format per l’Ignasi i el Marc, ambdós amb ganes d’experimentar noves possibilitats i necessitat de fer soroll al local, parlen amb el Pau i el Sueiro per a què se sumin al vaixell i començar junts un nou camí cap a l’indie català.

Les inquietuds musicals de la banda caracteritzen les cançons i afegeixen personalitat a cada un dels talls sense perdre cohesió: guitarres psicodèliques, lletres personals, bases amb alegria rítmica i llengua catalana. Entre les seves referències musicals es troben noms com Cala Vento o Real Estate.

Encara que la Covid-19 dificultà el progrés del grup vallesà, això no va aturar la gravació dels primers temes de la banda que es realitzà a La Fundición Sonora, a Cerdanyola del Vallès. Ara, sota el segell de Casa de la Música Records, Montflorit estrena el single “Riuada” que formarà part de l’EP, “Montflorit”, que sortirà a la tardor. Un àlbum de 5 temes amb una sonoritat que recorda a algún dels seus referents estilístics, com El Petit de Cal Eril o Boy Pablo.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat