Village L’H Experience 2021 - LHOSPITALET

del 25 de juny a l'1 de juliol 2021 Village L’H Experience 2021 Plaça Europa L'Hospitalet

VIU L’EXPERIÈNCIA
L’Hospitalet Experience és una proposta de fusió de matèries creuades i mestisses: la cuina i la cultura.

La nostra ciutat -bressol de cuiners de reconegut prestigi com Ferran i Albert Adrià i d’artistes com José Corbacho, Antonio Orozco, Arranz-Bravo, Jordi Mollà, Alfons Flores o Ros Marbà- t’ofereix una gastronomia i una cultura genuina que prové d’orígens diversos.
Gaudeix de la cuina de fusió, dels productes autòctons conreats per pagesos de la zona, dels fogons dels nostres chefs, de la tradició del “tapeo” més divers -del de sempre i també del d’arreu del món- tot maridat amb un flux cultural imparable, barreja de pells i ànimes múltiples.
Viu l’efervescència de les activitats culturals, des dels d’js que peten les pistes fins al folcklore tradicional, imagina fàbriques habitades per artistes de noves tendències, escoles de música, descobreix street art passant per galeries de primer nivell metropolità i sales d’exposicions amb artistes consagrats o emergents de renom internacional.

És una oferta autèntica, singular i única
Aquesta edició del Village L’Hospitalet Experience coincideix amb l’arribada de l’estiu i amb precaució, respectant les mesures sanitàries i tenint cura els uns dels altres.


CULTURA
La música en directe sonarà més fort que mai en aquesta edició del Village L’Hospitalet Experience… perquè mira que l’hem trobat a faltar!, Oi?
Artistes vinculats a la Fundació Casa de la Música de L’Hospitalet com Crisbru, Mariana També, Alma de Pato, o Sergi Estella,
També els joves artistes de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts, i promeses emergents com la Gisela Quirós i la Suzanna Abellán pujaran a l’escenari per animar els primers vespres de l’estiu a la plaça d’Europa.


Un escenari on també hi haurà espai per a les danses urbanes de la mà de Street Dance Area, i per a la millor ambientació musical amb Djs com Darkomedia, Jack Dafons, Setaquehabla, Poorlan, Conguito i Oli Comediscos,

HORARIS
Divendres, 25 de juny, de 19 a 0 h
Dissabte, 26 de juny, d’11 a 16 h i de 19 a 0 h
Diumenge, 27 de juny, d’11 a 16 h i de 19 a 23 h
De dilluns 28 de juny a dijous 1 de juliol, de 9 a 22.30 h

CUIDEM-NOS! (Mesures COVID-19)
L’ús de la mascareta serà obligatori en tot el recinte, excepte si s’està consumint a la taula.
Es realitzaran controls de temperatura a tots els assistents a l’entrada del recinte.
Només s’acceptaran pagaments amb targeta.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat