La cantautora Cèlia Vila publica el seu nou single “Home”, sota el segell de Cases de la Música

18 de juny de 2021 XARXA

La jove artista del Moianès torna a l’atac, després de presentar el seu àlbum debut ‘On tot comença’ i el seu EP ‘Teaghlach’, i ara ens presenta el seu nou single “Home”

Era 2019 quan la jove del Moianès ens presentà el seu primer EP, que portava el nom de ‘Teaghlach’. I poc molt temps després, la seva passió per la música i el seu talent, la van portar a treballar en nova música i en el que ha sigut el seu gran àlbum debut ‘On tot comença’ (2020).

Però és que ara, Cèlia Vila torna amb un single molt especial i amb molt significat per ella. Des d’aquest divendres 18 de juny, “Home” és de tots nosaltres. Un tema tan especial, des del propi títol. I és que com ella mateix reconeix: “És una cançó que he fet jo a casa, casolanament. I ja va ser després quan l’enviarem a masteritzar”.

Respecte al significat de “Home”, la cantautora també ha volgut contar-nos més detalls. “Aquest nou single sorgeix de voler transmetre el què per a mi significa que una persona pugui ser casa per tu, sigui on sigui”. A lo qual afegeix lo següent: “Tracta el fet que algú signifiqui casa, que qualsevol lloc on estiguis amb aquesta persona, estigueu a gust i sigueu companys de vida, de camí. Jo, personalment, li dedico a la meva parella”.

Sense dubte, una petita joia que mereix ser escoltada. Què us ha semblat a vosaltres?

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat