Laura Poulain torna a l’atac i ens presenta “Damn It”, que veu la llum sota el segell de Cases de la Música

11 de juny de 2021 XARXA

Amb aquest nou single, l’artista bagenca continua mostrant el gran canvi sonor que ha experimentat, tot just després d’haver publicat “Stuff with Laura”

Des d’aquest divendres 11 de juny, “Damn It”, el nou single de Laura Poulain és nostre. Una cançó molt especial aquesta, que ha vist la llum sota el segell de Cases de la Música. Seguint l’estela de “Stuff with Laura”, l’artista bagenca continua imparable amb aquesta nova etapa en la seva carrera musical, en la qual explora sons més electrònics, però sense perdre un àpex de l’essència que tant la caracteritza. Però com va iniciar aquest petit gran canvi? Ella mateixa ho explica: “va ser arran del confinament, en el qual vaig tenir bastant temps per posar-me a jugar amb instruments midi a través de l'ordinador”.

Tocs electrònics, potent influència de la música pop d’avui en dia i sonoritats dels anys 80. “M’encanten els sintetitzadors, les bateries electròniques, els efectes de so, provar i explorar sons completament nous i barrejar estils”, ens explica l’artista.

Gràcies a la beca d’enregistrament del Programa de Suport a la Creació, Laura Poulain va poder treballar amb el productor bagenc Oriol Puig “Puxi”, gravant així aquesta cançó, “Damn It”. Un tema que parla “d'aquella gent incapaç de lligar-se en una relació i de penjar-se de ningú, però de sobte, coneixen a la persona adequada i tot el seu passotisme, desapareix”.

Qui és Laura Poulain?

Laura Poulain és una cantant i compositora del Bages, que va començar a endinsar-se al món de la música als 14 anys, moment en què va descobrir que li servia per expressar tot el que portava dintre. Moment en què va descobrir quin seria el seu veritable camí.

Durant aquests anys, Poulain ha passat per diferents etapes, mostrant així el seu eclecticisme i el seu ampli bagatge musical: ha realitzat des de musicals fins versions de diferents gèneres com jazz, pop, bossa-nova, passant per composicions pròpies de caràcter indie pop alternatiu. Això sí, acompanyada en moltes ocasions, pel seu característic ukelele baríton.

A més a més, de manera paral·lela, forma part de Bluebell Duet, banda que forma amb l’Eric Sans i a la qual també podem escoltar composicions pròpies, que ballen lliures entre diferents estils musicals.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat