La cantata de la Clika és un projecte impulsat per Les Cases de la Música que pretén generar afició per la música, apropar les arts escèniques a les escoles i treballar valors universals com la solidaritat, la comunitat o la diversitat.

Consisteix en l'aprenentatge escolar d'una cantata que s'interpreta pels alumnes a final de curs en múltiples teatres del territori. Mestres i infants treballen conjuntament les cançons de la cantata per tal d'interioritzar l'univers musical i de valors creat per La Clika, un grup d'alumnes de 2n de l'Escola El Rusc.

La cantata es composa de 11 cançons composades i creades per components dels grups Xiula, Gertrudis i XerrameQ que parlen de valors universals com l'autoestima, l'amistat, l'ecologisme, la igualtat de gènere o la cooperació.

Actualment hi participen 82 escoles de 13 poblacions diferents de tota Catalunya. Des de La Clika proporcionem materials pedagògics orientats a mestres i alumnes per tal de facilitar l'aprenentatge de les cançons i les coreografies. És un projecte orientat al cicle inicial de primària i qualsevol escola hi pot participar.

Cantata LA CLIKA

LA CLIKA I AMIGUES

CANTATA LA CLIKA