GENNI & Aleks Locksmith

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ


2022 // GUANYADORA BECA PRODUCCIÓ DE DIRECTE

2021 // GUANYADORA BECA KM0

BIO

Fruit de l'atzar, la bona compaginació i molt bon ambient la col·laboració entre la cantant GENNI i el productor Aleks Locksmith està creixent, ara amb un EP entre les mans. Després de la producció del single debut de la GENNI, On My Own, i veure la facilitat amb la que sortien les coses, els dos van decidir treballar junts i col·laborar ens els properes produccions.

Amb la característica veu de la GENNI qui porta la música negra en la seva sang i la inacabable creativitat i pulcritud de l'Aleks, aquesta col·laboració agafa una direcció on es barregen sons de R'n'B més clàssic amb el so de la música urbana més moderna. Tot i així el duo no es tenca i surfeja lliurement per diferents estils com el Soul, el Pop, el Gospel i fins i tot Bossa Nova.

Per sorpresa dels dos i sense buscar-ho, des de que es van presentar a les beques de cases de la música a l’estiu i tocar al concert de KM 0, han actuat en festivals com l’Aphonica de Banyoles, El Tempo Sota les Estrelles de Girona i Santa Market de Sta. Cristina d’Aro. A part de la música en la qual han trobat un punt d’unió molt fort, també comparteixen una filosofia on la espiritualitat i l’empoderament personal és la clau. Això es pot veure reflectit en el seu últim single, Far Away, la lletra del qual és quasi com un mantra per retrobar-se amb l’essència d’un mateix allunyant-se dels pensaments negatius i preocupacions.

MULTIMÈDIA