SRA. TOMASA

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ


2021 // AJUDA A LA COMPOSICIÓ


BIO

La Sra. Tomasa ofereix una fusió d'estils no convencional, arriscada, que desafia igual que respecta les arrels en les quals se sostenen els diferents estils musicals que barregen. Joves que defensen la seva herència, doncs a ella li deuen tot l'aprenentatge. Utilitzen com a variables els estils folklòrics llatinoamericans (timba, salsa, guaguandcó), reggae, funk, rap… que acoloreix les diferents i actuals tendències més urbanes i electròniques.
Ofereixen una imatge clara: la part més orgànica i humana com a variable que complementa la part electrònica com una constant que representa l'actualitat. És la voluntat i el desig d'aportar al panorama mestís i electrònic una cosa diferent, a causa de la inconscient convicció que el progrés és la característica més important de la humanitat.
El resultat és un so innovador que defensa la individualitat però que es mostra com un llibre obert, convidant a perdre la por entre nosaltres a causa de les diferències que ens fan únics. L'espectacle en directe, ple de força i vitalitat, contagia a un públic al qual mai li arrabassaran les ganes d'experimentar una cosa nova.
De la inquietud de fer un producte alternatiu, diferent al que estava sonant en l'escena musical del moment, sorgeix La Sra. Tomasa. Una banda creada a partir de músics de diferents projectes, units cap a un mateix objectiu.

MULTIMÈDIA