LAS BAJAS PASIONES

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ


2021 // PRODUCCIÓ DE DIRECTES


BIO

Las Bajas Pasiones és un projecte d'Electrònica i Músiques Urbanes LGTBIQ, on es connecten unes descarades ganes de viure, cremar les seqüeles de les sabates a la pista, i una actitud antagonista davant el que ens venen com a vida. El Rap cru i directe de Trsty, les melodies Pop i tornades enganxoses d'Edu Lliura, els sintes de Toni Taboo s'entrecreuen amb les guitarres i uns beats d'un altre món, i d'un altre temps que encara ha d'arribar. Algun dels seus temes ja són hits de la comunitat LGTBIQ i els seus concerts són una festa alliberadora que converteix qualsevol espai en una pista de ball sense fi.
En la seva música reivindiquen solucions col·lectives a problemes que ens venen com individuals, potser per això s'envolten d'un gran nombre de col·laboradors com els i madrileñxs Tremenda Gossada, la reggeatonera argentina Xocolata Remix, la rapera lesbiana Bittah de Tribade, Panxo de ZOO, el drapaire de el futur Nept1, l'ambaixadora LGTBI de el rap Kenya Grammo Suspect o la cantant catalana Fera de la Vull Viva.
Bichx Rarx és el seu segon àlbum, on volen expressar el seu amor cap a una llibertat total, en totes les esferes de la vida.

MULTIMÈDIA