SUPERMEGANADA

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ


2021 // ENREGISTRAMENT EN ESTUDI


BIO

POP CONTEMPORANI. Així podria definir-se el so de Supermeganada. El trio de Sant Adrià reuneix el millor de cada gènere per construir un discurs musical tant contemporani com addictiu: les melodies directes del pop clàssic, les guitarres càlides del bedroom pop, els sintetitzadors futurístics, les percussions urbanes, el vocoder...
Fills tardans dels 90, Víctor, Guille i Marc bussegen entre icones de l'extraradi barceloní amb els que va créixer tota una generació i s'endinsen, amb naturalitat i sense cap mena de por, dins nous mons i formes digitals, aconseguint ser la veu de molts joves. I ho fan amb tanta tendresa com caràcter. Pur 'late millenialism'.
El trio, amb la naturalitat que els caracteritza a l'hora de barrejar gèneres musicals i honestedat a les lletres, han creat una autèntica bateria de hits.
Després d'un 2019 en què publicaren fins a quatre singles, l'any 2020 va arribar la seva primera mixtape, 'SUER.T', un recull de set cançons originals que entrellacen el so més pop amb els ritmes i produccions urbanes més actuals, amb una clara importància del vocoder.
Es tracta d'un disc que els ha permès destacar d'entre les propostes estatals emergents: per a Urban Club Magazine "Supermeganada han arribat per ferse un forts a l'escena, a la ràdio i a on vulguin. Els sobren ganes i talent". La prestigiosa Neo2 encara va més lluny: "Supermeganada arriben per canviar el pop". I Movistar els ha seleccionat com uns dels 12 rookies de l'any 2020.

MULTIMÈDIA