LAS OPINÓLOGAS

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ


2021 // ENREGISTRAMENT EN ESTUDI

2022 // PRODUCCIÓ DE DIRECTE


BIO

Las Opinólogas és un projecte musical en clau d´humor feminista, on quatre dones mil•lenials influenciades per la cultura flamenca i urbana plantegen temàtiques quotidianes de la seva vida mentre interpreten un repertori original que beu no només del flamenc i la copla sinó també del Jazz i el Hip Hop.
La formació neix durant la post quarentena, arrel de la necessitat de quatre artistes femenines professionals d’expressar els seus sentiments més íntims i a la vegada universals des d’un punt de vista intimista i “gamberro”. La banda està composta per Melodie Gimard, pianista de clàssic, flamenc i jazz, Gloria Maurel, una baterista de música moderna, Carmen Cortés, cantaora i Anna Casado cantaora i rapera.
Durant l’espectacle es presenten diverses disciplines com el teatre, el ball i el monòleg però sempre amb la música com a fil conductor.
El projecte es presenta per primera vegada a la Flamenco Women Week de la mítica sala barcelonina Robadors 23, amb una gran acollida per part del públic i un gran interès per part de les programadores, gràcies a no només la originalitat del projecte sinó també a la llarga i reconeguda trajectòria musical de cada una de les artistes que componen el grup; totes elles ben conegudes dins el panorama musical barcelonès i nacional, a més totes elles són llicenciades o alumnes del Grau Superior de Música a l’ÉSMUC i del Taller de Músics.
Com que és un projecte que s’està gestant, encara no disposem de material audiovisual ni promocional i és per això que ens encantaria participar en aquestes ajudes per a la creació.

MULTIMÈDIA