ATINA

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ


2021 // GUANYADOR BECA ENREGISTRAMENT EN ESTUDI

BIO

Atina és una banda nova creació de Cardona i Solsona, de pop electrònic català, formada per ex-membres de projectes com Séptmo A, Strombers, La Beth i Berto Romero. La majoria dels components provenen de Séptmo A, que era un grup d'ska rock que tocava en festes majors de tot Catalunya i País Basc, que han decidit fer un gir esƟlísƟc i apostar per una fórmula més actual, innovadora i evolucionada.

Actualment, estan treballant en el que serà el seu primer àlbum, baix la producció de Santi Careta. El propòsit de l'àlbum és fer ballar i arribar un públic ampli però a la vegada mantenir la originalitat, lletres introspectives (autosuperació, desenganys, reflexions vitals, positivisme...) i arranjaments elaborats i innovadors.

Amb influències de bandes com Tame Impala, Prince, Roosevelt, St. Vincent, Jai Paul o Mutemath; ATINA vol fer arribar un aire musical renovat a Catalunya amb un estil que encara està poc arrelat al país.

ATINA és la 2a persona de l’imperatiu del verb Atinar, un barbarisme castellà utilitzat per molts catalans que significa encertar amb les decisions que prens al llarg de la vida.