HORMIGÓN ARMADO

BIO

Hormigón Armado neix a finals de 2005 a iniciativa d’en Kols, el seu cantant. L’any 2007 graven el seu disc debut, produït per ells mateixos i auto-editat. En aquest període actuen per tota la geografia catalana, compartint cartell amb bandes com KOP, Habeas Corpus, Vortice, o els americans Far From Finished. Ara ens presenten el seu segon àlbum d’estudi, ‘CARPE DIEM’. Sense cap mena de dubte, aquest disc és fidel reflex dels temps que ens toca viure. Temps convuls i foscos, on un present gris no ens deixa veure més enllà de “l’avui”. Temps de crisis, en els que floreix la ràbia tan llargament acumulada. Temps de canvis, de rancors, d’odis, i també de pors. Temps de viure el moment, però també d’aixecar la veu.

Carpe diem, és una locució llatina que significa “aprofita el dia”, i la banda titula així el seu disc, com una porta oberta a l’esperança a pesar de tot.

Tot això es reflecteix en onze cançons demolidores, en les que trobem potència i velocitat a parts iguals, i unes treballades lletres on el compromís social, es mescla amb introspecció i el seu particular sentit de l’humor.

Gravat als estudis La Catacumba, (Barcelona), sota la producció de Miguel Pino, en aquesta ocasió, compten amb la col·laboració d’en Juanra, cantant de KOP, que canta amb ells al tema “Fart”.