JOINA

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ


2019 // GUANYADORS DE LA BECA DE PRODUCCIÓ DE DIRECTES


BIO

Joina Canyet (Biure, 1996) és una artista empordanesa difícil d’emmotllar en un sol gènere musical. Formada en piano clàssic a l’Esmuc, combina influències musicals molt diverses que podem veure reflectides a les cançons d’aquest primer treball discogràfic anomenat “Companyes”. Comença a escriure poesia en forma de rap fa dos estius, en un viatge a París que li genera l’espai idoni per poder crear i investigar aquest nou llenguatge. A principis d’abril del 2018 treu el seu primer single “El món és seu”, un tema que parla sobre una experiència d’assetjament sexual al carrer. A partir d’aquí, s’embranca en una campanya de micromecenatge per poder enregistrar, a finals de juliol, el seu primer disc Companyes. Aquest és presentat el novembre del 2018.

COMPANYES (2018)

És un recull de vuit cançons, de rap en català, amb una forta càrrega feminista i de reivindicació social, fruit de l’experiència personal i d’una voluntat profunda de compartir i col·lectivitzar aquestes lluites. Amb una formació de cinc músiques, aquest disc combina influències del hip-hop, el funk, el jazz, el flamenc i la música clàssica. Aquest primer disc de JOINA és un treball colpidor i molt personal. Inspira determinació i lluita però a la vegada molta tendresa i llum.

Ens agradaria continuar perfeccionant el directe i és per això que sol·licitem aquesta ajuda a cases de la música. A més a més, cal destacar que tindria sentit poder gaudir d'aquest suport, ja que tenim ja bastants concerts programats per la temporada primavera/estiu.

MULTIMÈDIA