L'ÒSTIA DEL SEGLE

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ


2019 // GUANYADORS DE LA BECA DE PRODUCCIÓ DE DIRECTES


BIO

L’ÒSTIA DEL SEGLE és en grup de Heavy Metal de Terrassa al estil de la vella escola, però vivint a l'actualitat. Força, energía i soroll en forma de riffs potents, grans solos de guitarra i una poderosa base de baix i batería.

La banda va començar a assajar esporàdicament el 2009. Al principi estava formada per 4 membres, Joan Aparicio a la bateria, Marti Raic al baix, Alfred Ferrer a la guitarra i Jofré Orús a la guitarra i veu principal.

Després d’uns d’anys d’assajar només per gust, el 2013 decideixen començar a buscar concerts, realitzant els primers a Terrassa i Barcelona.

El 2014 donen un pas més en l’evolució del grup i es tanquen a l’estudi per gravar el primer EP de la banda, 'SOM L'ÒSTIA', que va veure la llum l’11 de juny del mateix any.

Un any després del llançament, la formació passa a ser de 3 components (guitarra i veu, baix i bateria) arribant així a la formació actual. Amb aquesta formació L’ÒSTIA DEL SEGLE ha continuat el seu pas pels escenaris en sales de Terrassa, així com participant en el FESTIVAL TAM!

Durant el 2017 la banda treu el seu segon EP, 'SOC UN DIABLE', que conté 4 noves cançons recordant al heavy i thrash metal més pur i amb alguna reminiscència del hard rock dels 90. Juntament amb la publicació de l'EP la banda grava el seu primer videoclip, del tema "FES-TE FORT".

Ara mateix segueix buscant concerts més enllà de la ciutat per donar a conèixer el Metal dels 80 que caracteritza la banda, amb més ganes de crèixer que mai i de seguir donant-ho tot als escenaris."

MULTIMÈDIA