DOOFINS

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ


2022 // GUANYADORS RAW SESSION


BIO

Doofins és un nou grup de Indie-Rock català que ens presenta el seu nou senzill "La Fuga", el grup el formen:
Fèlix Rossy Trompetista i compositor, nascut a Begues, fill d'en Jordi Rossy, bateria i pianista de Jazz que va fer de pont en l'escena del Jazz entre Nova York i Barcelona . El Felix ha crescut rodejat de figures internacionals del Jazz, i ha tocat amb músics com Marco Mezquida(amb qui comparteix duo), Brad Medlau, Silvia Perez Cruz o Rosalia entre molts d'altres. Al llarg de la seva carrera ha grabat discos com: Introducing Felix Rossy, Dolphins Blues(on ja mostrava el seu amor als dofins) i Looking at the sorroundings. Durant el seu camí artistic coneix a Eduard Ambert, i tots dos junts començen a fer concerts a duo, el que desencadenarà en l'inici del projecte Doofins.
Eduard Ambert Cantant, pianista, guitarrista i compositor, nascut a Manresa. comença amb éxit la seva carrera en acústic, posteriorment segueix el seu projecte a quintet, i rep una subvenció per grabar els seus dos primers senzills als estudis a Kay "Cambio Global" i "Ingraveded". L'any 2016 publica "El Principio de los Tiempos Modernos", durant el procés als estudis Music Lan comparteix experiencia amb Manolo Garcia i Quimi Portet. L'any 2018 publica amb Eduard Palou el seu treball amb Dirty Doctors, projecte en anglés de Hard Rock-Indie, que és premiat amb la oportunitat de gravar als estudis Crash. En la seva darrera gira de "El Principio de los Tiempos Modernos" entre d'altres músics col.labora Albert Carbonell, que més endevant s'incorporarà al projecte Doofins.
Albert Carbonell Violinista, pianista i compositor, nascut a Molins de Rei, fill de pares músics, es va iniciar al violí als 3 anys, va començar estudiant a l'escola de Molins Julià Canals, i posteriorment es va formar a l'escola Oriol Martorell i al Liceu(on es va iniciar amb el piano), l'any 2017 va publicar el seu primer album de Jazz "Life Circle" on entre d'altres músics també va participar Felix Rossy. L'any seguent va publicar el seu darrer treball "Speaks for life". En els últims anys l'Albert ha profunditzat en estils musicals com el Jazz Modern, l'Indie Rock i el flamenc.
Emilio Martin Bajista i contrabaixista d'origen Canarí, afincat a Barcelona, es va formar al Liceu i a l'Esmuc, com un dels alumnes més destacats, culminant els seus estudis amb el disc "Axinet", posteriorment ha tret els treballs com "Alfa Centauri volumen 2 Life", i actualment forma part de la formació que acompaya a l'artista internacional Ana Tijoux.
Guillem Torné Un Dofí més, guitarrista lleidatà, nascut a Bell-lloc, va estudiar guitarra classica al Conservatori de Lleida i posteriorment es va especialitzar a l'Esmuc amb el Grau Superior de guitarra electrica. Ha tocat en grups com Allioli(ska-reggea), amb el seu projecte personal de Jazz-Rock, amb grups de funk i Jazz Fusió i "Bernstein Mass" amb la OBC. Entre el 2017 i el 2020 ha viatjat arreu del món treballant a la House Band de Princes Cruises, i actualment treballa per l'espectacle Burn The Floor de Norwegian Cruise Line.
Sergi Torrents Bateria de Vilafranca del Penedés, s'inicia a la música als 5 anys, es va formar al Taller de Músics en el Grau Superior de Jazz i Música Moderna. Ha Gravat i format part de formacions com Sidral Brass Band, Joan Rovira, Cesk Freixas, Derrumaband, Original Jazz Orquestra del Taller de músics, Cesc Oficial i Jan Sires. l'any 2018 va ser galardonat amb el primer premi a millor músic en dues ocasions, en els festivals WALKING STREET MUSIC ANDORRA SQX FEST i a HAIZETARA CONCURS INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CARRER.

MULTIMÈDIA

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=3u6lGpQ2mf8/youtube}