ALBA MORENA

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ


2022 // RAW SESSION


BIO

La cantant, compositora i productora de Salou, Alba Morena, canta des de cant líric fins a jazz, incloent gèneres mediterranis i aflamencats, que fusiona amb un estil de producció propi. Parteix d’un so urbà alternatiu i hi incorpora tocs de música clàssica. La seva música emociona i, a la vegada, ofereix una experiència intensa, nostàlgica i potent.
Alba Morena presenta el seu primer treball Las Dos Edades (Autoeditat, 2021), on s’interrelacionen diferents gèneres: des de l’electrònica a la música urbana, passant per la música clàssica, el flamenc i els gèneres alternatius. Hi aborda temes com el suïcidi, el dol, l’amor tòxic i la consciència-herència familiar, entre d’altres. Un camí que va des de la seva infància fins a una complicada maduresa, on barreja versions i peces originals.
Tot i la seva joventut, Alba Morena ha col.laborat amb artistes de la talla de Cora Novoa i Perico Sambeat i ha actuat en escenaris con el Festival de Pedralbes, el Festival Mas i Mas, el Festival Sónar Estambul i Sónar Barcelona.
ALBA MORENA – Veu i efectes
GUILLEM SOLER – Baix i electrònica
CARMELA C. FONT – Cello
JORGE RETUERTA - Viola

MULTIMÈDIA