RED PÈRILL

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ


2022 // GUANYADORS PRODUCCIÓ DE DIRECTES


BIO

Red Pèrill, alter ego de Marc Mateu, és el rei del flow submarí i el RnB d’autotune. El 2019 es va convertir, possiblement, en el jugador revelació més veterà del panorama musical català amb el single LA CLAU, que es va convertir en un himne.

Actualment es troba en un moment dolç, ja que ha sabut trobar les peces necessàries per què la seva banda -un autèntic dream team- deixi al públic en el punt just d’ingravidesa.

La seva inimitable “poció musical” és una recepta amb la propor- ció perfecta de jazz, RnB, funk i música urbana amb l’estètica personal que crea una atmosfera quasi irreal, un microclima sideral, un estat passatger de gràcia del que ningú pot escapar.

AQUARI/SAFARI (febrer 2020), eclèctic i amb un so inconfusi- ble, és el seu últim disc. Una col·lecció de cançons amb un peu a la pista de ball i un altre al psicoanalista. RnB en català, amb molt d'autotune, soul i funk, psicodèlia costumista, microcli- mes encisadors, mons imaginaris i crues realitats.

Ha captivat públic i crítica a escenaris com el Festival Jambo, Rrrrec Festival, Cicle Anòlia, European Baloon Festival, Gorg Màgic Festival, Bruckstock Festival o Festival Jazz Costa Brava

MULTIMÈDIA