paunezz

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ


2022 // GUANYADORS ENREGISTRAMENT EN ESTUDI

2022 // GUANYADORS KM.0


BIO

paunezz és un projecte sorgit durant el confinament. Després d’assolir la plaça de semifinalista al Sona 9, l’artista igualadí Carles Pauné ha editat el seu primer treball EP#1 (Microscopi, 2021).

Estrenat aquest maig amb sold out i doble passi a la Sala Barts Club de Barcelona el directe de paunezz és una experiència immersiva multiinstrumental que transporta a l’espectador a una dimensió única.

Més recentment paunezz ha quedat guanyador del Concurs de Cantautors del Festival Monocicle, amb més de 170 propostes presentades.

En directe paunezz són l’Aurora Coca a la bateria, les veus, i els teclats; la Rut Mateu al chello, les veus, i als teclats; i el Carles Pauné a la guitarra i a la veu principal; en un format adaptable a tot tipus d’escenaris i programacions. Amb un repertori format per temes propis i en català, el trio ofereix un concert íntim, amb detalls i diverses instrumentacions que conviden a un viatge sincer per la música del cantautor.

Jan Aygua és el productor musical del projecte i el culpable de que tot el que sona soni com sona. paunezz més enllà de la música, compta amb un equip estable al darrere integrat per professionals del món de l’art, la fotografia i l’audiovisual que complementen el projecte en la seva vessant més visual i convertint-la en un dels punts forts. Ells són la Sarah, l’Arnau, el Sebastian, la Paula i el Roger

MULTIMÈDIA