Marta Shanti estrena el seu nou àlbum, ‘On comença el camí’

20 d'octubre de 2023 XARXA

Després de presentar els seus primers senzills d’avançament, la cantautora publica al fi el seu nou treball discogràfic, disponible des d’aquest divendres 20 d’octubre a totes les plataformes digitals sota el segell de Cases de la Música

Ara, amb el disc ja al carrer, l’artista es disposa a continuar presentant les seves noves cançons a ciutats com Barcelona, Girona, Lliçà de Vall o Lliçà d’Amunt, entre moltes més que vindran

Després de presentar cinc de les cançons que hi formen part ("Aire", "Nit de guerra", "Aeroport", "Abraçades" i "Lliure"), Marta Shanti acaba de fer el pas definitiu, en publicar el seu nou treball discogràfic, 'On comença el camí'. Una petita gran joia musical, íntima i personal, conformada per 16 peces increïbles. 16 cançons de música d'autora que fusiona estils com el pop, el rock, el folk i el soul amb beats electrònics i experimentació sonora. A més a més, igual que la resta de temes que ha presentat fins aquest moment, ha estat produïda baix les directrius de Jordi Díez (de l'estudi La Salseta del Poble Sec).

Ànima, intimisme i lluita a parts iguals. Un disc necessari i únic, que ja és completament nostre. Un disc que, per fi, arriba després del seu dos EPs: 'Ànima', publicat el 2021 amb la producció musical de Jordi Díez, i 'Arrels' (2020), de producció pròpia.

Ara, amb el nou àlbum ja al carrer, Marta Shanti es disposa a continuar presentant-ho en directe. D’aquesta manera, podrem gaudir de les cançons en viu en el cicle de concerts Desconnecta a Barcelona (21 d’octubre), a La Taverna d'El Foment de Girona (18 de novembre), Casal de Joves El Kaliu de Lliçà de Vall (24 de novembre), Ateneu l'Aliança de Lliçà d’Amunt (25 de novembre) i Casa de l'Aigua de Trinitat Nova de Barcelona (9 de març de 2024).

Qui és Marta Shanti?

Marta Shanti és cantautora, creadora escènica, periodista i educadora emocional, a banda d’haver-se format com a violinista, actriu i en expressió contemporània. També ha participat en projectes de circ com la cia. DesinfAcció, ConL(O)Puesto i Amalgama; i forma part dels col·lectius artístic-socials de La Soterrània i Dona Cançó. Amb un estil que beu de la nova cançó catalana, el pop-rock clàssic i el folk-soul americà, Marta Shanti destaca per un ampli ventall d’universos, que crea amb cada una de les seves cançons, amb la mesura justa entre protesta, abraçada i impuls per crear el món que volem.

Cançons i música d'autora, carregades d'ànima, de batec i revolució. Una abraçada entre la tendresa i la lluita per un món més just. Molt compromesa amb el medi ambient, el feminisme i la lluita per la llibertat dels pobles oprimits, Marta Shanti fa bandera de l'autoproducció, de l'economia circular i de les relacions entre artistes des de la base del seu projecte.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat