Jan Bonet presenta el seu segon treball discogràfic ‘The Way I Walk’

21 de juliol de 2023 XARXA

L’artista manresà torna a escena després d’estrenar-se el passat 2022 amb el seu primer EP, que portava per títol ‘Limited Edition’

La cançó està disponible a totes les plataformes digitals des d’aquest divendres 21 de juliol, tot gràcies al segell de Cases de la Música

Jan Bonet ha fet el pas definitiu i ha signat la seva anhelada tornada, després de sorprendre amb el seu EP ‘Limited Edition’ amb la seva banda, i ho fa amb el seu nou treball discogràfic, ‘The Way I Walk’. Un treball valent, personal i sincer amb un deix DIY (‘do it yourself’) que, a més a més, ha estat  gravat, editat i masteritzat a l'estudi Ape Sould de Barcelona pel músic i productor Mös. Un disc que està format per nou temes amb un fil argumental molt marcat i amb un to molt íntim i personal.

Encara que a simple vista, sembla un treball discogràfic auster, enregistrat a veu i guitarra; està ple de detalls i de capes. Guitarres, alguna percussió i una veu amb ànima i segones veus que desgranen vivències personals, interpretades amb passió. Tot allò, tenint en compte que les cançons naveguen entre un cert regust melancòlic, i moments i ritmes més lluminosos i optimistes.

Sonoritats que ens poden recordar al folk-rock de Paul Fuster, al soft-rock de Jack Johnson i a les textures de John Frusciante en els seus primers treballs en solitari.

Qui és Jan Bonet?

Jan Bonet és un artista manresà, que ha desenvolupat la seva carrera com a guitarrista – formant part aquest 2022 de la banda Strombers i després d'haver estat membre de la banda de David Uclé -, i com a vocalista, encetant el seu projecte més personal en aquests moments en els quals ens trobem. Precisament per aquest motiu, ha unit forces amb el multiinstrumentista i habitual en formacions jazz, Thimotée Kamba (bateria); i Francesc Auguets (baix), de La Mitjanit o Txingao.

Una aliança d'escàndol que ha pres forma en aquest primer EP anomenat 'Limited Edition', que ve acompanyat dels videoclips enregistrats en directe de "Far From Here", "Limited Edition" i "See You In My Dreams".

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat