Marc Baltà inicia el seu viatge interior amb el seu primer senzill "MARXAR"

21 d'abril de 2023 XARXA

Marc Baltà inicia el seu viatge interior

"Marxar", el primer senzill de Marc Baltà que ha vist la llum aquest divendres 21 d’abril sota el segell discogràfic de Cases de la Música

El viatge s’inicia amb “Marxar”. Aquesta cançó narra el reconeixement del trauma d’una relació tenyida tant bons moments com de toxicitat. Es tracta d’una exploració dels detalls més significatius que van forjar la relació, com ara: les nits de juliol fervents de l’inici de la relació, el perfum característic del seu amant, el pas del temps i el canvi d’estacions, així com el reconeixement del dolor i la violència tolerada durant aquells anys. En resum, “Marxar” és una declaració d’intencions escrita en el moment que s’adonà que no es pot viure d’un amor malaltís, i que per tant, se n’ha de deslliurar i fugir-ne com sigui, abans aquest no acabi amb ell.

Qui és en Marc Baltà? Marc Baltà és llicenciat en Estudis Anglesos i estudiant d'interpretació professional a l'estudi Nancy Tuñón i Jordi Oliver de Barcelona. Sent passió per l'estudi del gènere, la sexualitat i l’amor, qüestions que explora a través de la música, el teatre i la poesia. És guanyador de la tercera edició del premi de poesia Marta Pessarrodona de Terrassa, i ha participat en diferents espectacles poètics de la ciutat com ara "Dissonàncies" a la Sala Jazz Cava de Terrassa i el festival "Rauxa". Durant la seva trajectòria escènica ha trepitjat els teatres de Barcelona i Sabadell amb espectacles com "Spring Awakening", “Els Pirates de Penzance” o "El Casament dels Petits Burgesos". El passat novembre va presentar “Oda al (Des)amor” juntament amb Arnau Ferrer, un espectacle músico-poètic d'autor en acústic que presenta els clars i obscurs de l'experiència d'estimar a partir d'anècdotes biogràfiques. També ha participat en més d'una vintena de curtmetratges, com ara “Túnel de Lavado”, l’òpera prima de Lucas Sogas, i diversos videoclips, a destacar la seva recent participació com a protagonista del nou projecte musical de l’artista català Socunbohemio titulat “Contes de les Quatre Estacions”.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat