Marta Shanti publica el seu nou senzill "Aire", amb motiu del Dia de la Dona

10 de març de 2023 XARXA

Aquesta cançó ha vist la llum aquesta setmana sota el segell de Cases de la Música, i com a primer avançament del seu nou àlbum, ‘On comença el camí’

Un senzill molt especial, que parla d’acceptar-se a una mateixa, de fer callar la veu interior que ens diu que no som prou bones i prou fortes

En una de les setmanes més reivindicatives i importants per les dones, l'artista i cantautora Marta Shanti ens ha regalat el seu senzill més especial, "Aire". Una cançó que ens convida a la lluita i a la reivindicació, i que ha vist la llum amb motiu del Dia de la Dona. I és que aquest tema parla d'acceptar-se a una mateixa, de fer callar la veu interior que ens diu que no som prou bones, prou fortes; que ens repeteix constantment que no aconseguirem allò que ens proposem. Una invitació clara i contundent, perquè ens alliberem de les càrregues de consciència, la culpa i l'estrès del dia a dia. Una invitació a aturar-nos un moment i agrair el present que ens regala la vida.

Produïda per Jordi Díez (La Salseta del Poble Sec), “Aire” barreja ritmes electrònics i melodies orgàniques, en un tema pop de somni, ple de màgia, llum i lleugeresa. A més a més, suposa el primer senzill del que serà el nou treball discogràfic de l’artista i que portarà per títol, ‘On comença el camí’. Un viatge iniciàtic en el qual estarà acompanyada pel segell de Cases de la Música.

Qui és Marta Shanti?

Marta Shanti és cantautora, creadora escènica, periodista i educadora emocional, a banda d’haver-se format com a violinista, actriu i en expressió contemporània. També ha participat en projectes de circ com la cia. DesinfAcció, ConL(O)Puesto i Amalgama; i forma part dels col·lectius artístic-socials de La Soterrània i Dona Cançó. Amb un estil que beu de la nova cançó catalana, el pop-rock clàssic i el folk-soul americà, Marta Shanti destaca per un ampli ventall d’universos, que crea amb cada una de les seves cançons, amb la mesura justa entre protesta, abraçada i impuls per crear el món que volem.

Cançons i música d'autora, carregades d'ànima, de batec i revolució. Una abraçada entre la tendresa i la lluita per un món més just. Molt compromesa amb el medi ambient, el feminisme i la lluita per la llibertat dels pobles oprimits, Marta Shanti fa bandera de l'autoproducció, de l'economia circular i de les relacions entre artistes des de la base del seu projecte.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat