JOAN MIQUEL OLIVER | La Mirona

Girona La Mirona 22.00h Temporada Alta

JOAN MIQUEL OLIVER | DA SOUZA
La Mirona de Salt

Obertura portes: 21:30 h

ANTICIPADA:18 €

TAQUILLA:18 €


Mallorca Party Si les cançons de Joan Miquel Oliver per a Antònia Font ja havien marcat un remarcable punt d’inflexió en la crònica de la música en català dels inicis de segle, ara l’autor sentia la necessitat d’afirmar-se en primera persona amb una col·lecció cançons on píxels congelats s’alternen amb imatges pertorbadores i la melancolia més elegant. Un cancioner que ens ofereix vistes privilegiades del retrovisor del gran Emerson Fitipaldi, saltant des d’una foguera marciana instrumental a un so tan efímer com feliç.
Aquest concert compta també amb l’actuació del grup Da Souza que, després de l’excel·lent acollida de Salsa agredolçe, els mallorquins encara tenien algunes coses importants que explicar i van ampliar el seu treball amb l’EP Boleros, que es pot considerar l’epíleg d’aquest treball que ara es pot gaudir en directe..
SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat