Marta Shanti estrena “Abraçades”, amb el raper Nil Gascón Bosch

15 de setembre de 2023 XARXA.

Aquesta cançó, que ha vist la llum aquest divendres 15 de setembre, és una petita gran oda a l’amor, un cant a l’art de compartir-se i d’estimar

D’altra banda, s’alça com a quart avançament del nou àlbum de l’artista i compositora, ‘On comença el camí’

La cantautora Marta Shanti estrena ‘Abraçades’, una cançó de rap juntament amb Nil Gascón Bosch, raper, membre de la banda vallesana Testigos del Delirio i també parella de l’artista. Una petita gran oda a l’amor, un cant a l’art de compartir-se i d’estimar. Produïda per Jordi Díez (La Salseta del Poble Sec), ‘Abraçades’ descobreix un estil fins ara inèdit per l’autora: el gènere urbà.

Un tema que ens interpel·la directament i ens fa preguntar-nos “què hi ha sota la pell?”, què és allò que ens configura més enllà de la nostra imatge exterior i quins són els vincles que ens lliguen a les persones que estimem. Una cançó en què el protagonisme és compartit amb l’altra veu que l’acompanya; que posa paraules al pensament i a l’AMOR, en majúscula. Nil Gascón estructura els versos amb passió i destresa, essent la veu de la raó en aquesta cançó sensible i profunda. Marta Shanti és emoció en estat pur; la veu dels sentiments i de la passió punxant que vol comprendre més enllà de la raó i que amb la seva suavitat i delicadesa converteix les tornades en carícia.

“Recordo haver escrit la cançó en un viatge amb la Marta a Andorra. De vegades per fer una cançó cal estar en el moment adequat, en el lloc adequat i amb la persona adequada, i així va ser”, explica Nil. Marta Shanti, per part seva, assegura que “és una cançó d’Amor i de voluntat; perquè atrevir-nos a estimar i a deixar-nos estimar és l’acte més heroic i més sensible que podem fer com a éssers humans”.

D’aquesta manera, “Abraçades” és el quart avançament del nou disc, ‘On comença el camí’. Un treball discogràfic que l’artista publicarà amb el segell de Cases de la Música el proper 20 d’octubre.

Qui és Marta Shanti?

Marta Shanti és cantautora, creadora escènica, periodista i educadora emocional, a banda d’haver-se format com a violinista, actriu i en expressió contemporània. També ha participat en projectes de circ com la cia. DesinfAcció, ConL(O)Puesto i Amalgama; i forma part dels col·lectius artístic-socials de La Soterrània i Dona Cançó. Amb un estil que beu de la nova cançó catalana, el pop-rock clàssic i el folk-soul americà, Marta Shanti destaca per un ampli ventall d’universos, que crea amb cada una de les seves cançons, amb la mesura justa entre protesta, abraçada i impuls per crear el món que volem.

Cançons i música d'autora, carregades d'ànima, de batec i revolució. Una abraçada entre la tendresa i la lluita per un món més just. Molt compromesa amb el medi ambient, el feminisme i la lluita per la llibertat dels pobles oprimits, Marta Shanti fa bandera de l'autoproducció, de l'economia circular i de les relacions entre artistes des de la base del seu projecte.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat