RAW SESSIONS

Projecte de tota la Xarxa de Cases de la Música, que consisteix en l’enregistrament de diferents ‘live sessions’, realitzades físicament i en directe des de El Vapor, l’espai de creació musical de la Casa de la Música de Terrassa.

CONVOCATÒRIA 2023

 • DESCRIPCIÓ

  Projecte de tota la Xarxa de Cases de la Música, que consisteix en l’enregistrament de diferents ‘live sessions’, realitzades físicament i en directe des de El Vapor, l’espai de creació musical de la Casa de la Música de Terrassa. El nom “raw” (cru) denota un muntatge audiovisual i una escenografia molt naturals, amb llum de dia, com si es tractés d’un assaig. Els vídeos es publiquen en línia al web de Cases de la Música i també pels canals dels propis artistes, als quals els serveix com a material promocional, tant de cara als seus fans com a promotors de l’escena musical.
 • BASES

  Les ajudes  consistiran en:
  Enregistrament d’un showcase amb so en directe des de El Vapor, l’espai de creació de la Casa de la Música de Terrassa. Aquest programa permet als artistes obtenir un vídeo de com sona el seu directe. El vídeo i el muntatge de so es durà a terme per part de l’equip de Casa de la Música i posteriorment el vídeo final es publicarà a la web de la xarxa de Cases de la Música i també es difondrà a través de Xarxes Socials dels propis grups.
 • QUI HI POT ACCEDIR

  Es pot presentar qualsevol formació musical de música moderna.

  La convocatòria s’adreça a formacions musicals emergents que encara no són coneguts pel gran públic.
 • CRITERIS DE SELECCIÓ

  Com a criteri de selecció es valorarà l'interès de la proposta , i es tindrà en compte sobretot, l’originalitat, la qualitat i la projecció de les propostes musicals; i l’impacte d’aquesta ajuda en el desenvolupament i la professionalització de la carrera de la formació.
 • QUÈ CAL FER PER OPTAR AL PROGRAMA

  Per formalitzar la demanda de participació en el programa, caldrà omplir i enviar dintre del termini establert, el formulari d'inscripció.

  La formació musical cedeix almenys un dels temes enregistrats a la Xarxa de Cases de la Música de Catalunya per poder utilitzar-lo per a divulgació; promoció i difusió de l’activitat i per participar en el volum recopilatori anual de la revista Enderrock, REVOLUCIONEM LA MÚSICA.

  S’haurà d’usar el logotip de Cases de la Música de manera visible, per reconèixer-ne la participació en la gravació en cas que els temes enregistrats siguin editats físicament o en cas de que generin un format audiovisual.
 • JURAT

  El jurat estarà format per diferents agents musicals i culturals de cada delegació de Casa de la Música i per l'equip motor de Cases de la Música.
 • CALENDARI

  Es poden presentar propostes des del 10 d’octubre de 2022 al 5 de desembre de 2022. La resolució d'aquesta ajuda, es farà pública el 9 de gener de 2023.

BANDES QUE HAN GAUDIT D’AQUEST PROGRAMA

MAIO

2023

EiGi

2023

BORJA OLALLA

2023

AZUL

2023

ILL

2023

CHILL NESS

2023

ABRIL GABRIELE

2022

ALBA MORENA

2022

ANDREA PACHÀ

2022

CLARA SUNYER

2022

DOOFINS

2022

ITZIPA

2022

LES DIVENDRES

2022

LLARS

2022

MAYONEDAY

2022

SEED

2022

ZULABARD

2022