Susi Abanades presenta "Te volvería a elegir"

10 març 2023CM RECORDSXARXA

“Te Volvería A Elegir” és el primer avanç del EP debut de Susi Abanades: “Corazón Helado”.

Així, “Te Volvería A Elegir” deixa entreveure els nous camins sonors pels quals ens portarà el primer treball compacte de Susi. Amb una durada de gairebé 3 minuts, aquest primer senzill ens revela una composició sincera del que han estat 2 anys de creació i com, encara que per molt que una vulgui i desitgi alguna cosa, la vida ens encamina per altres llocs i experiències que ens fan entendre per què, malgrat aquest anhel, no era el nostre moment.

Qui és Susi Abanades?

Susi Abanades És una jove artista madrilenya que impulsa el seu propi projecte musical l'any 2021 amb un primer senzill 'Tu piel' i amb el suport del productor i music Joan Isern.
Al 2022 dóna un pas endavant cap a la recerca d'un só personal entre l'indie i el bedroom-pop, amb senzills com 'Cuando no nos echen de menos' o 'Una carta de amor' gràcies a la beca concedida pel programa de suport a la creació de Cases de la Música i després de guanyar el primer premi del Maresmusic.
Aquest 2023 Susi treballa donar forma al seu primer EP 'Corazón helado', un fil de 5 temes que veurà la llum la propera primavera i amb el que pretén que sigui la seva posada de llarg.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat