fbpx

KM0

Ajudes per a grups que vulguin tocar a una sala de concert de la seva ciutat. La Stroika a Manresa i El Vapor a Terrassa.
 • DESCRIPCIÓ

  Per a formacions no conegudes pel públic, tocar en un sala de gran capacitat és complicat, perquè a la sala fer un concert li suposa uns costos i la convocatòria de públic que solen tenir aquestes formacions menys conegudes, no els cobreixen. Amb aquesta ajuda, l’objectiu és apropar a escenaris professionals, bandes que encara no han arribat al gran públic.
 • BASES

  El Programa consisteix en:

  Un concert a la Sala Stroika de Manresa o El Vapor de Terrassa amb l’entrada gratuïta i sense remuneració.

  En aquest programa els grups seleccionats treballaran aspectes tècnics, escènics i musicals que els permetrà millorar i oferir un bon directe. Per tal de dur a terme el concert, els grups tindran la possibilitat de comptar amb l’assessorament del personal de les Cases de la Música.
 • DESTINATARIS

  S’hi poden presentar qualsevol solistes i formacions musicals de qualsevol gènere de música popular (blues, rock, pop, funk, ska, electrònica, rumba, jazz, música mestissa, hip-hop, flamenc), que presentin projectes originals i de creació pròpia.

  La convocatòria s’adreça a artistes emergents que encara no són coneguts pel gran públic.
 • CRITERIS DE SELECCIÓ

  Com a criteri de selecció es valorarà l'interès de la proposta presentada pel grup, i es tindrà en compte sobretot, l’originalitat, la qualitat i la projecció de les propostes musicals; la proximitat territorial a l’àrea d’actuació de les Cases de la Música, i l’impacte d’aquesta ajuda en el desenvolupament i la professionalització de la carrera de l’artista.
 • QUÈ CAL FER PER OPTAR AL PROGRAMA

  Per formalitzar la sol·licitud de participació en el programa caldrà omplir i enviar un formulari amb les dades del grup o intèrpret, enllaços d’àudio i/o vídeo i dades de contacte.

  El grup o cantant es compromet a cedir almenys un dels temes enregistrats a la Xarxa de Cases de la Música de Catalunya per poder utilitzar-lo promocionalment.

  S’haurà d’usar el logotip de Cases de la Música de manera visible, per reconèixer-ne la participació en la gravació, en cas que els temes enregistrats siguin editats físicament o en cas de que generin un format audiovisual.
 • JURAT

  El jurat estarà format per diferents agents musicals i culturals de cada ciutat seu de Casa de la Música i per l'equip gestor de Cases de la Música.

BANDES QUE HAN GAUDIT D’AQUEST PROGRAMA

STRANGERS

2019

MÉS INFO

FORNAX

2019

MÉS INFO

FAR FROM ONIRIA

2019

MÉS INFO

ICE STORM

2019

MÉS INFO

SARA ROY

2019

MÉS INFO

ABIERTAS HASTA EL AMANECER

2019

MÉS INFO

KORA

2020

MÉS INFO

EDENA

2020

MÉS INFO

ALBERTO INQUIETO

2020

MÉS INFO

THE SAPPYS

2020

MÉS INFO

THE RE-FUGEES

2020

MÉS INFO

BOFIRAX

2020

MÉS INFO

GENOMA

2020

MÉS INFO

LIA SAMPAI

2020

MÉS INFO

HEREUS DEL BEAT

2020

MÉS INFO

CRONOPIOS

2020

MÉS INFO

ITZIPA

2020

MÉS INFO

VNX

2020

MÉS INFO

KHALYA & DARKHON

2020

MÉS INFO

SENYOR TRAP

2020

MÉS INFO

LITTLERUBIO

2020

MÉS INFO

GREENDOG

2020

MÉS INFO

COLLITA PRÒPIA

2020

MÉS INFO

LA PRIMA VERA

2020

MÉS INFO

EL KIWI & LA TROPIKAL BAND

2020

MÉS INFO

© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR