fbpx

KM0

Ajudes per a grups que vulguin tocar a una sala de concert de la seva ciutat. La Stroika a Manresa i El Vapor a Terrassa.
 • DESCRIPCIÓ

  Per a formacions no conegudes pel públic, tocar en un sala de gran capacitat és complicat, perquè a la sala fer un concert li suposa uns costos i la convocatòria de públic que solen tenir aquestes formacions menys conegudes, no els cobreixen. Amb aquesta ajuda, l’objectiu és apropar a escenaris professionals, bandes que encara no han arribat al gran públic.
 • BASES

  El Programa consisteix en:

  Un concert a la Sala Stroika de Manresa o El Vapor de Terrassa amb l’entrada gratuïta i sense remuneració.

  En aquest programa els grups seleccionats treballaran aspectes tècnics, escènics i musicals que els permetrà millorar i oferir un bon directe. Per tal de dur a terme el concert, els grups tindran la possibilitat de comptar amb l’assessorament del personal de les Cases de la Música.
 • DESTINATARIS

  S’hi poden presentar qualsevol solistes i formacions musicals de qualsevol gènere de música popular (blues, rock, pop, funk, ska, electrònica, rumba, jazz, música mestissa, hip-hop, flamenc), que presentin projectes originals i de creació pròpia.

  La convocatòria s’adreça a artistes emergents que encara no són coneguts pel gran públic.
 • CRITERIS DE SELECCIÓ

  Com a criteri de selecció es valorarà l'interès de la proposta presentada pel grup, i es tindrà en compte sobretot, l’originalitat, la qualitat i la projecció de les propostes musicals; la proximitat territorial a l’àrea d’actuació de les Cases de la Música, i l’impacte d’aquesta ajuda en el desenvolupament i la professionalització de la carrera de l’artista.
 • QUÈ CAL FER PER OPTAR AL PROGRAMA

  Per formalitzar la sol·licitud de participació en el programa caldrà omplir i enviar un formulari amb les dades del grup o intèrpret, enllaços d’àudio i/o vídeo i dades de contacte.

  El grup o cantant es compromet a cedir almenys un dels temes enregistrats a la Xarxa de Cases de la Música de Catalunya per poder utilitzar-lo promocionalment.

  S’haurà d’usar el logotip de Cases de la Música de manera visible, per reconèixer-ne la participació en la gravació, en cas que els temes enregistrats siguin editats físicament o en cas de que generin un format audiovisual.
 • JURAT

  El jurat estarà format per diferents agents musicals i culturals de cada ciutat seu de Casa de la Música i per l'equip gestor de Cases de la Música.

BANDES QUE HAN GAUDIT D’AQUEST PROGRAMA

ALBERTO INQUIETO

2020

BOFIRAX

2020

COLLITA PRÒPIA

2020

CRONOPIOS

2020

EDENA

2020

EL KIWI & LA TROPIKAL BAND

2020

FORNAX

2019

GENOMA

2020

GREENDOG

2020

HEREUS DEL BEAT

2020

ITZIPA

2020

KHALYA & DARKHON

2020

KORA

2020

LA PRIMA VERA

2020

LIA SAMPAI

2020

LITTLERUBIO

2020

SENYOR TRAP

2020

THE RE-FUGEES

2020

THE SAPPYS

2020

VNX

2020

ABIERTAS HASTA EL AMANECER

2019

FAR FROM ONIRIA

2019

ICE STORM

2019

SARA ROY

2019

STRANGERS

2019
© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR