GRUP CASA DE LA MÚSICA

Projecte d’acompanyament musical i mentoria per part dels diferents professionals de la Xarxa de Cases de la Música a un projecte musical...

CONVOCATÒRIA 2022

 • DESCRIPCIÓ

  Projecte d’acompanyament musical i mentoria per part dels diferents professionals de la Xarxa de Cases de la Música a un projecte musical, i que està valorat en més de 10.000€. Aquest programa posa a disposició de la proposta triada 8500€ en efectiu per invertir en el creixement i posicionament del projecte dins de la indústria musical. Tot allò, amb l’objectiu de professionalitzar la proposta.
 • BASES

  Les ajudes  consistiran en:
  Posada a disposició de la proposta musical d’un pressupost de 8500€ per invertir en el seu projecte.

  Anàlisi conjunt de la proposta, calendari de treball, objectius a assolir i planificació de despeses.

  Reunions periòdiques de seguiment.

  Assessorament en aspectes com edició, distribució, booking, contractes o qualsevol altre aspecte de la industria musical que requereixi la proposta.
 • QUI HI POT ACCEDIR

  Es pot presentar qualsevol formació musical de música moderna resident a Catalunya, que no tingui en vigor cap contracte discogràfic.
 • A LA SELECCIÓ ES VALORARÀ

  Es valorarà l'interès de la proposta i es tindrà en compte sobretot, l’originalitat, la qualitat i la projecció de les formacions musicals i l’impacte d’aquesta ajuda en el desenvolupament i la professionalització de la carrera de les seves carreres.
 • QUÈ CAL FER PER OPTAR AL PROGRAMA

  Per formalitzar la demanda de participació en el programa, caldrà omplir i enviar, dintre del termini establert, el formulari que es facilita.

  La formació musical cedeix almenys un tema per poder utilitzar-lo per a divulgació; promoció i difusió de l’activitat i per a participar en el volum recopilatori anual de la revista Enderrock, REVOLUCIONEM LA MÚSICA.
 • JURAT

  El jurat estarà format per diferents agents musicals i culturals de cada delegació de Casa de la Música i per l'equip motor de Cases de la Música.
 • CALENDARI

  Es poden presentar propostes des del 25 d'octubre al 13 de desembre de 2021.

  La resolució d'aquesta ajuda es farà pública el 10 de gener de 2022.

BANDES QUE HAN GAUDIT D’AQUEST PROGRAMA

ALBA MORENA

2022

SOFÍA GABANNA

2021

ANABEL LEE

2020

RELAT

2019

TRIBADE

2018