SESSIÓ TÈCNICA: COMPONDRE PER A D’ALTRES II

Encara que sembli evident no tothom té clara la diferència entre autor i intèrpret. No tots els artistes escriuen les seves pròpies cançons. Quin paper juga el compositor, en aquest cas? I l’intèrpret? Quin és el procés de composició? En aquesta sessió veurem com un artista amb una llarga trajectòria professional, l’Alizzz, gestiona aquest procés creatiu per a d’altres i com ho combina amb el seu propi projecte personal.

Data i hora: 9 de novembre a les 19h, modalitat presencial i en línia
Presencial: Sala Salamandra, L’Hospitalet (Av. del Carrilet, 235, 08907)
En línia: per streaming al web www.socautor.cat
Gratuït amb inscripció prèvia.
Sessió en castellà.

INSCRIPCIÓ CATALÀ

INSCRIPCIÓN CASTELLANO
A càrrec d'ALIZZZ

Cristian Quirante Catalán (1984), més conegut com Alizzz, és un músic, compositor, DJ, productor musical i representant artístic. Es desenvolupa principalment en el pop, tot i que barreja diferents estils, com house, R & B, trap, dancehall, afrobeat o reggaeton. Ha compost temes per a C. Tangana, Rosalia, Becky G, Doja Cat, Lola Índigo, Aitana, Amaia, Princesa Alba i Paloma Mami. Té la seva pròpia companyia discogràfica, Whoa! Music.
Moderat per Vicent Fibla, productor musical i director de l’Eufònic



La Tornada

SGAE Catalunya

Cases de la Música

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat