Taller de RAP amb Versembrant | Festival Elixir Poètic

INS Jaume Cabré 


Taller de RAP amb Versembrant | Festival Elixir Poètic

Lloc: INS Jaume Cabré, Terrassa

RAP són les sigles de Rhythm And Poetry, aquest gènere musical que captiva els més joves. A través de la rima acompanyarem dos grups de joves i veurem que som davant un gènere poètic com qualsevol altre que, com a tal, és l’art d’expressar, en paraules, el contingut espiritual propi mitjançant mots disposats segons la mètrica, però que a més incorpora el repte creatiu majúscul de fer-ho sobre una base instrumental.

Versembrant és una escola popular itinerant; un projecte que pretén fomentar la consciència crítica del jovent, mitjançant l’art urbà i el hip hop. Elsseus tallers de rap, de producció i d’arts plàstiques (sobre racisme, xenofòbia, sexisme...) aspiren a posar l’estètica al servei de la crítica, en un procés creatiu del qual els protagonistes no són els talleristes sinó aquells que creant i repensant el seu entorn s’autotransformen en el procés. Versembrant és Filosofia de la praxi feta rap.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat