GUITARRA PER A CANTAR :: Preinscripcions 2023/2024 Obertes

D'octubre 2023 a juny 2024Curs llarga duradaEspai CM La FiladoraL'Hospitalet

Casa de la Música Hospitalet ofereix un any més el curs de guitarra per a cantar.
S’obren les inscripcions pel curs de guitarra per a cantar.

Si t'atrau el món de la guitarra, però encara no t'has atrevit o no has tingut temps per a aprendre a tocar-la, és el moment d'inscriure's al curs. A través d'aquest es pretén que l'alumne aprengui de manera fàcil i efectiva per tal d'assolir una formació que l'ajudi a interpretar les cançons que més li agradin.

📍 Ubicació > Espai de Creació Musical LA FILADORA.
Recinte del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala.
C/ de Rosalia de Castro, 49 - 08901 L'Hospitalet.
💶 Preu > 90€/trimestre.
📅 Calendari > Del 2 d'octubre de 2023 al 18 de juny de 2024.
👨‍🏫 Capacitador > Quim Zango.

El curs l'impartirà Quim Zango els dilluns amb tres horaris diferents, de 18-21 h, al Espai CM La Filadora, Hospitalet. Està pensat per a adults i joves de més de catorze anys des d'un nivell bàsic fins a un d'avançat. D'aquesta manera, s'han fet tres grups segons el nivell dels alumnes:

- Grup d'iniciació (18-19 h)
- Grup intermedi (19-20 h)
- Grup avançat (20-21 h)
* Es requereix un mínim d'alumnes per conformar grup.

Adquirir el primer contacte amb l'instrument i aprendre la teoria bàsica i essencial de la música seran els pilars bàsics pel curs d'iniciació. Respecte el grup intermedi i l'avançat els continguts s'adaptaran a aquests nivells. Així doncs, s'ofereix l'oportunitat de començar a fer els primers passos en el món de la música a través de la guitarra, a més d'aprofundir en els coneixements musicals i perfeccionar la tècnica. La formació, enfocada d'una manera senzilla, serà el que faci que l'alumne acabi aprenent de forma ràpida i divertida.

Les classes començaran el mes d'octubre i tindran una duració fins al mes de juny. Tot i que el format serà presencial, s'utilitzarà com a suport didàctic material en línia per tal que la formació sigui la més completa possible.

INSCRIPCIONS
Respecte a les inscripcions, la quota serà trimestral amb un preu de 90 € els mesos de desembre, març i juny. Si estàs interessat/da omple el següent formulari, on també trobaràs més informació.

T'hi apuntes?

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat