TALLER SOBRE TECLATS I ELECTRÒNICA AMB MERITXELL NEDDERMANN

A càrrec de: Meritxell Neddermann (artista i compositora)

Dijous 13 d’abril
HORARI: De 19.00H a 21.00H
PREU: GRATUÏT (Cal inscripció prèvia)
PRESENCIAL: Centre de Creació Musical (Places limitades)
ON-LINE: ZOOM (Amb inscripció prèvia per accedir online a la trobada)

Sessió co-organitzada amb els Tallers Musicals d’Avinyó (TeMa)

Els loops, els sintetitzadors i el vocoder són alguns dels elements primordials que han fet de la Meritxell Neddermann l'artista i compositora que és avui dia. Unes eines que, a banda de tot això, li permeten generar màgia als directes, juntament amb la improvisació. Tal és així que aviat ens visitarà i ens impartirà una classe magistral, a la qual els analitzarà per separat. Barrejant-ho tot amb una mica de performance i una àmplia mostra del que està fent ara. També proposarà a l'alumnat que juguin amb totes aquestes eines com també dedicar un espai a contestar preguntes/dubtes que puguin tenir.

Meritxell Neddermann neix a Barcelona el 1990 i comença ben aviat a tocar el piano. Als 13 anys entra al Conservatori del Bruc, del que es gradua amb una Menció d’Honor sis anys més tard. Durant aquest temps combina els estudis clàssics amb els estudis de jazz i música moderna al Taller de Músics. Al mateix any que comença Composició a l’ESMUC reb una beca per anar a estudiar al Berklee College of Music de Boston. Es gradua de Piano Performance al 2014 i es muda a NY on toca amb diferents bandes i comença a explorar la seva pròpia música. Torna a Barcelona al cap de tres anys i el 2019 publica un disc amb la seva germana Judit, “Present” (Satélite K, 2019). Al cap d’un any publica el seu primer àlbum en solitari “In the Backyard of the Castle” (Halley Records, 2020). A partir del 2021 comença a girar amb Jorge Drexler i participa al seu àlbum “Tinta y Tiempo” (Sony, 2022). Actualment, prepara el nou àlbum en solitari que sortirà amb Halley Records l’any que ve.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat