fbpx

GESTIÓ I ORGANITZACIÓ DE FESTIVALS I ESDEVENIMENTS MUSICALS

ONLINE A partir de les 10h

DISSABTE 12 DE DESEMBRE

PREU:

De 10 a 13.30 h

CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIATercera edició de la Jornada de formació adreçada a organitzadors de festivals, promotors i altres professionals del sector de la música, que organitza Xàfec - Xarxa de festivals de Catalunya i La Marfà - Centre de Creació Musical. Enguany la jornada se celebrarà en format virtual i tractarà sobre els models de gestió, les assegurances i el valor afegit dels festivals de música.

La jornada de formació es centrarà en dos taules rodones i una taller, així com una presentació dels projectes de La Marfà – Centre de Creació Musical de Girona.

La primera taula tractarà sobre formes jurídiques i models de gestió d'un festival (cooperatives, associacions, societats), on s’analitzarà com afecten aquestes formes en la presa de decisions, des de la gestió artística fins la gestió econòmica, passant per tots els aspectes fonamentals de l'organització d'un esdeveniment musical.

La segona taula abordarà el valor afegit i elements singulars en la concepció d’un festival: territori, suport a la creació, turisme, comunitat, acció social...

El taller pràctic versarà sobre les assegurances per a festivals (RC, suspensió, climatologia, altres), impartit per Dionís Aymar d’Araytor Correduria i explicarà quines assegurances cal contractar a l'hora d'organitzar un esdeveniment, si els esdeveniments es poden protegir davant d'una pandèmia o com ha canviat el sector de les assegurances amb la crisi sanitària. La Marfà – Centre de Creació Musical presentarà alguns dels artistes que estan treballant actualment en nous projectes de creació, en el marc del Programa d’acompanyament artístic i del Programa de coproduccions.

Ho organitza: La Marfà – Centre de Creació Musical, Biblioteca Salvador Allende i Casa de la Música del Gironès

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat
© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR