Sessions LP Km 0. "Eternitat" de Jordi Serradell | La Marfà

GIRONÈS Audició comentada 18h SESSIÓ LP KM0

SESSIÓ LP KM0, amb Jordi Serradell

PREU: Gratuït
DIA: Dilluns 6 maig de 2024
HORÀRI: 18h, obertura de portes a les 17.45h LLOC: Biblioteca Salvador Allende


Eternitat és el segon àlbum d’estudi de Jordi Serradell. L'eternitat, en llenguatge comú, significa el temps infinit que no s'acaba mai o la qualitat, la condició o el fet de ser sempre present o etern. Aquest disc és un recull de deu cançons que parlen de la relació de l'autor amb l'amor, la vida i la mort, i de la vinculació d'aquests tres conceptes amb l'eternitat. El disc ha estat enregistrat i produït a l’estudi Fontderola de Centelles per Jordi Casadesús (La Iaia, Núria Graham, Pau Vallvé, etc.) i Aleix Bou (Núria Graham, Amaia, Mazoni, etc.). Les veus han estat produïdes i gravades per Dani Ferrer (Love of Lesbian, Marc Parrot, etc.) a l'estudi Congost. De la mescla del disc se n'ha encarregat Panxii Badii, i de la masterització Victor Garcia d'Ultramarinos Mastering.
Amb aquest segon disc Jordi Serradell deixa de banda la sonoritat folk i americana que acompanyava el seu primer disc, Ésser viu (Au! Records 2019), i, fent ús de material analògic en gran part de l'enregistrament, s’acosta a una sonoritat més indie i pop. Tot això deixant espai perquè es pugui expressar la música en si mateixa i la psicodèlia en la dosi adequada.
SESSIONS LP Km 0. AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS DE PRODUCCIÓ GIRONINA.
Seguint l’estela de les Sessions LP, cicle d’audicions comentades d’àlbums, les Sessions LP Km 0 es fixen en produccions discogràfiques singulars realitzades a la comarques gironines, i on és el propi artista qui comparteix i explica en primera persona la seva obra. De cada Sessió LP Km 0 se’n fa també una càpsula audiovisual. A càrrec de: Jordi Serradell, cantant i compositor.
Ho condueix: Edu Bonet
Organitza:La Marfà – Centre de Creació Musical, Biblioteca Salvador Allende i Casa de la Música del Gironès.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat