fbpx

MÉS ENLLÀ DE L'INSTRUMENT. ELS ROLS DE LA BATERIA EN LA MÚSICA DE JAZZ

LA MARFÀ De 18h a 21h


DIMECRES 02 DE DESEMBRE
PREU: 10 € (cal inscripció prèvia abans del 25 de novembre)


El que un bateria pot arribar a aportar en un grup de jazz va molt més enllà que mantenir el temps o ser un més de la secció rítmica. En realitat, la seva capacitat de lideratge en el grup converteix el seu rol en quelcom molt semblant a un director d’orquestra simfònica, però amb un poder encara més gran i més immediat. És per això que la veritable potencialitat del bateria es desenvolupa sobretot des del coneixement profund de la interpretació musical, i no tant des del petit món de l’instrument en sí mateix.

A càrrec de Jordi Rossy, músic i compositor. Amb l’acompanyament de Vic Moliner, baixista. Jordi Rossy va començar a tocar la bateria als 11 anys, i s’ha dedicat gairebé exclusivament a la música des dels 14. També ha estudiat i treballat com a trompetista, vibrafonista i pianista, compositor i band leader. Sobre uns 200 àlbums enregistrats, 40 són dels seus propis projectes, liderats o co-liderats amb d’altres músics.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat
© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR