fbpx

TALLER DE GUITARRA DE RUMBA CATALANA (DIADA DE LA RUMBA 2020)

LA MARFÀ De 10h a 12h


DISSABTE 28 DE NOVEMBRE PREU: Activitat gratuïta (cal inscripció prèvia)

Taller d’iniciació a la tècnica de guitarra pròpia de la rumba catalana. Treballarem el ventilador (rascada característica) en la seva variant principal, aprendrem els molinets més habituals (cierres) i aplicarem tot això sobre peces del repertori popular rumbero. Cal tenir coneixements bàsics de l’instrument, i cal portar guitarra clàssica o flamenca.

A càrrec d’ Erik Sánchez, guitarrista i cantant. Music banyolí actiu de la rumba gironina, líder del grup El Cigarrito de Después, grup de rumba fusió amb gust mediterrani. Destaca pel seu domini de la tècnica del ventilador rumber clàssic i d’altres variants. Inicia la seva carrera musical l’any 2010 debutant amb el grup Somonosotros, i ha participat en diverses formacions com El Cigarrito de Después, Jaleo y Pólvora i Rumcatatá! També ha impartit diversos tallers en centres educatius i actualment és docent a l’escola de música Fem Música Espai Creatiu de Vilobí d’Onyar.

Ho coorganitza: Foment de la Rumba Catalana (FORCAT)

.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat
© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR