Sessions LP #49 "Illmatic" de Nas | La Marfà

La Marfà 12.00 h SESSIONS LPA la Marfà de Girona
PREU: Gratuït
Cal inscripció prèvia Citat com un dels millors àlbums de hip-hop dels anys noranta, Illmatic és el clàssic indiscutible sobre el qual es basa la reputació de Nas. En aquest disc descobrim un lletrista amb un sentit líric excepcional, acompanyat per una sofisticada producció a càrrec dels millors productors de l'escena jazz-rap del moment, com Q-Tip. L’impacte del disc va contribuir al ressorgiment de l'escena rap de Nova York, vinculant el hip hop a l'estètica del carrer, la vida del gueto i com a eina d’esperança.

SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR La Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

A càrrec de: Vinnie Kairos, compositor, productor i MC.
Ho condueix: Edu Bonet.
Ho organitzen: La Marfà – Centre de Creació Musical, Biblioteca Salvador Allende i Casa de la Música del Gironès


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat